Liste des articles
10/12/2014

Interbuild schiet voor de tweede keer drie keer raak

Ten zuiden van het stadscentrum van Antwerpen, pal naast de Schelde, achter het Nieuw Justitiepaleis, realiseert Interbuild het project NIEUW ZUID voor haar klant Triple Living.

In april volgend jaar zal Interbuild starten met de bouw van haar nieuw verworven opdrachten voor de uitvoering van DE ZUIDERTUIN,  ZUIDERPROMENADE en GREEN DESK, allen binnen het project NIEUW ZUID.
De totale waarde van deze drie nieuwe projecten bedraagt mio 22 €.

Residentie DE ZUIDERTUIN ligt in het verlengde van KAAI NIEUW ZUID en telt 2 ondergrondse en 6 bovengrondse bouwlagen en huisvest in totaal 45 appartementen, 4 maisonnettes,  2 commerciële ruimtes en 49 parkeerplaatsen.
Lees meer over De Zuidertuin

Het project ZUIDERPROMENADE is een residentieel project met op het gelijkvloers enkele kleinere commerciële ruimten en met een kelderverdieping waarin de fietsenstallingen, privatieve bergingen, technische ruimtes en een collectief private ruimte zijn ondergebracht. Aan de collectief private binnenruimte bevindt zich een gemeenschappelijke patio.
Lees meer over Zuiderpromenade

Tot slot betreft GREEN DESK een vrijstaand gebouw ontworpen met bovengronds een gelijkvloers en 3 kantoorverdiepingen en ondergronds 2 parkeerlagen.
Lees meer over Green Desk

Alle gebouwen op het NIEUW ZUID zullen verwarmd worden door een collectief warmtenet. Het energieverbruik voor gans het project NIEUW ZUID voldoet aan de EPB-regelgeving voor nieuwbouwprojecten. Het merendeel van de appartementen zal zelfs betere scores behalen dan de gestelde minimumcriteria voor passiefbouw.