Bouwen aan de toekomst

Galère maakt deel uit van de Koninklijke BAM Groep, één van de grootste Europese bouwbedrijven. Als grote speler op de Belgische markt, is Galère de referentie bij uitstek voor alle bouw- en civieltechnische werken. Het bedrijf draagt als partner van publieke en particuliere investeerders bij tot een geslaagde oplevering van talloze infrastructuurwerven.

Zowel voor civieltechnische als voor bouwwerken kan Galère al ruim 65 jaar bogen op een solide reputatie als serieuze en ervaren bouwer die steeds de technologische evoluties op de voet volgt.

Sinds enkele jaren biedt het bedrijf ook meer gespecialiseerde diensten aan en kan het dankzij een flexibelere structuur zelfs de meest specifieke aanvragen binnen zeer korte termijnen behandelen. Milieuactiviteiten, monument- en gebouwrestauratie en renovatie van kunstwerken vormen de kernactiviteiten van het bedrijf.

Sinds de oprichting in 1949 heeft Galère zijn expertise onophoudelijk uitgebreid. Het bedrijf is actief in Wallonië, Brussel en het Groothertogdom Luxemburg, waar het in totaal zo’n 600 personen tewerkstelt. De dynamische inzet van deze medewerkers draagt bij tot de hoogkwalitatieve diensten van het bedrijf.

Galère hecht veel belang aan kwaliteit, veiligheid, milieu en energiebeheer. Daarom is het bedrijf gecertificeerd volgens ISO 9001, ISO 14001, ISO 50001 en OHSAS 18001 en streeft het ernaar deze normen steeds strikt na te leven. Elke dag stelt Galère alles in het werk om op alle werven zijn ‘nul-ongevallen’-doelstelling te behalen.

Galère wil bouwen aan de toekomst en het verleden valoriseren. Daarom tracht het bedrijf zowel met zijn medewerkers als met zijn klanten steeds een relatie op te bouwen waarin samenwerking, vertrouwen en respect centraal staan, zodat Galère voor hen steeds de voorkeurspartner is om hun projecten waar te maken.